pexels-markus-spiske-113338 (2)(2)

Vi gör det på riktigt

På Attiva gillar vi att utmana gamla sanningar samtidigt som vi har respekt för hur det ser ut i verkligheten. Med ena foten ute i fastigheten och den andra i digitala världen tar vi fram lösningar som faktiskt fungerar på riktigt. Allt med fokus på långsiktig effektivitet och hållbarhet både för medarbetare, affären och fastigheten.

Vi har kompetens inom flera områden och teamet arbetar tvärfunktionellt för att säkerhetsställa ett bra helhetsperspektiv för er som kund, samtidigt som vi kan gå på djupet när det behövs. 

Vilka vi är

Attiva startade 2021 och har sedan dess blivit ett framstående teknik- och IT-konsultbolag inom fastighetsbranschen på kort tid. Som specialister inom fastigheter, teknik- och IT är vår mission att transformera fastighetsbranschen genom att erbjuda lösningar inom digitalisering och strategisk rådgivning till fastighetsägare. Idag arbetar vi med några av de större börsnoterade fastighetsbolagen till mindre fastighetsbolag inom alla segment.

 

Våra värderingar

Kundcentrerat

Vårt primära mål är att alltid sätta kundens behov främst, genom att erbjuda oberoende lösningar som är skräddarsydda för varje projekt.

Hållbarhet

Vår affärsmodell är djupt rotat i strävan efter hållbarhet, där vi ser till att våra projekt inte bara är ekonomisk lönsamma för kunden utan även miljövänliga och etiska.

Samarbete

Vi tror på kraften i ett starkt team och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig inkluderade och uppskattade. Vi välkomnar mångfald och olika erfarenheter för att lösa utmaningar på ett bra sätt.

Innovation

Vi är ständigt på jakt efter nya hållbara sätt att förbättra och förnya branschen. Vi värdesätter nytänkande och kreativitet.