Skrivbord-team-2

Bli en del av teamet

Tillsammans formar vi framtiden för branschen.

Jobba på Attiva

I Stockholm, ett stenkast från Odenplan hittar du oss i vårt alldeles egna charmiga gårdshus från slutet av 1800 talet. Vi är ett ambitiöst och växande företag som ser fram emot att välkomna nya duktiga medlemmar till vårt team. Vår resa har precis börjat och vi strävar att bli branschledande i att hjälpa fastighetsbranschen inom våra respektive områden. När vi säger branschledande så menar vi inte sett till antalet utan att vi gör skillnad på riktigt och skapar långsiktigt värde för våra kunder.

Varje medarbetare är en tillgång

Det viktigaste vi har är alla duktiga medarbetare och deras samlade erfarenhet och kompetens. Utan dem kan vi inte skapa värde för våra kunder. På samma sätt som vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder vill vi ha det med våra medarbetare. Varje medarbetare har en egen plan där vi hjälps åt att se till att det finns balans mellan jobb och fritid, personlig utveckling och kompetensutveckling. Utöver det erbjuder vi en rad förmåner och möjligheter för att på bästa sätt skapa rätt förutsättningar att lyckas.

 

Vårt erbjudande till dig

 • Karriärutveckling: Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner och möjligheter att växa inom företaget.
 • Flexibel arbetsmiljö: Vi förstår vikten av balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider och möjligheter till distansarbete i samråd med kunden. Beroende på arbetsuppgift så kan man välja vårt kontor, hemmet, proptech hub eller sitta hos kunden.
 • Hälsoförmåner: Hos oss har du tillgång till hälsoförmåner som friskvård, regelbundna hälsoundersökningar (Sophiahemmet) och självklart moderna och välutrustade arbetsplatser.
 • Delägarskap: Som ett tecken på vårt engagemang, erbjuder vi möjligheter till optioner och delägarskap i dotterbolag för de som har ett högt engagemang och är med och driver utvecklingen av bolaget.
 • Teamaktiviteter & kompetensdelning: Vi värderar vårt team högt och satsar på regelbundna teamaktiviteter och event för att främja samarbete, innovation och kunskapsutveckling.
 • Tjänstepension: Vi erbjuder en flexibel pensionslösning med bra villkor. Allt för att medarbetarens framtida avkastning ska bli så stor som möjligt.
 • Föräldralön: Medarbetare har rätt till 10% av bruttolönen i samband med föräldraledigheten när de varit anställda 1 år.
 • Friskvård: Alla medarbetare har friskvårdsbidrag på 5000kr per år.
 • Volontärarbete: Alla medarbetare har möjlighet att använda 8 timmar per år till att göra skillnad för något ideellt projekt.

Lediga tjänster

Vi prioriterar ett bra arbetsklimat och goda relationer både internt och externt. Därför tror vi att du som söker en tjänst hos oss är prestigelös, kommunikativ och brinner riktigt mycket för det du gör. Våra lediga tjänster finner du nedan:

 • Just nu inga lediga tjänster

Ingen ledig tjänst just nu?

Vill du ändå bli en del av vårt team? Använd formuläret nedan för att skicka en spontanansökan så hör vi av oss inom kort. Inkludera ditt CV, några rader om vad du är bra på och varför du skulle vilja bli en del av teamet.

Kontakt

 • Linkedin länk
 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB.
   Ladda upp ditt CV, cert., rek. etc.

  Hitta hit

  Upplandsgatan 75B
  113 44 Stockholm

  08-30 20 00

  hello@attiva.se